Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-13:00, 16:00-19:00, Πέμπτη 9:00-13:00, Παρασκευή 9:00-13:00, 16:00-19:00

Κλινική Στοματικής Χειρουργικής & Εμφυτευματολογίας

Δρ. Απόστολος Ν. Ηλιάδης

Ειδικός Στοματικός Χειρουργός & Εμφυτευματολόγος

H Κλινική μας

Η Κλινική Στοματικής Φροντίδας είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε στον ασθενή μια ολική φροντίδα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές κλινικές μεθόδους που βασίζονται σε τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα.

Η Κλινική Στοματικής Χειρουργικής και Εμφυτευματολογίας του Δρ. Ηλιάδη δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στοματικής φροντίδας, ενσωματώνοντας τις τελευταίες οδοντιατρικές γνώσεις, υλικά, δεξιότητες και τεχνολογία και καθιστώντας την υγεία του ασθενούς ως προτεραιότητα.

Στην Κλινική δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον που προσπαθεί να διαχειριστεί την οδοντιατρική φοβία και τον φόβο από τον οποίο πάσχουν οι περισσότεροι ασθενείς.

Μέσω της κλινικής και ακτινολογικής εξέτασης του ασθενούς, αξιολογούμε τις παθολογικές καταστάσεις του στόματος και των δοντιών και προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο και τεκμηριωμένο θεραπευτικό σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες του/της σε μια υπερσύγχρονη χειρουργική μονάδα η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε την πιο προηγμένη και εξειδικευμένη θεραπεία.

Η Κλινική Στοματικής Φροντίδας προσφέρει στους ασθενείς της σειρά θεραπειών που σχετίζονται με την Οδοντιατρική και Στοματική Χειρουργική και την Εμφυτευματολογία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

64 Βασιλέως Κωνσταντίνου Α',

Petrakis Royal Business Center,

2ος 'Οροφος, Γραφείο 201,

3076 Λεμεσός, Κύπρος

eliadesapostolos@gmail.com

Τηλ: 25256600

Φαξ: 25256602

www.oralcareclinic.com.cy

Χάρτης