Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-13:00, 16:00-19:00, Πέμπτη 9:00-13:00, Παρασκευή 9:00-13:00, 16:00-19:00

Κλινική Στοματικής Χειρουργικής & Εμφυτευματολογίας

Δρ. Απόστολος Ν. Ηλιάδης

Ειδικός Στοματικός Χειρουργός & Εμφυτευματολόγος

Δρ. Απόστολος Ν. Ηλιάδης

Ειδικός Στοματικός Χειρουργός & Εμφυτευματολόγος

Βιογραφικό

Τον Ιούλιο του 2003, στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας Κύπρου πέτυχε την πρώτη Παγκύπρια θέση στις Οδοντιατρικές σχολές της Ελλάδας και του παραχωρήθηκε τιμητική υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών της Ελλάδας, την οποία διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, τον Σεπτέμβριο του 2005 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας τον Ιούλιο του 2010, μεταξύ των πρώτων αποφοιτησάντων της πρώτης περιόδου.

Μετά την αποφοίτηση του, εξάσκησε για δύο χρόνια τη γενική χειρουργική οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη, πρακτική που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετέπειτα τριετή μετεκπαίδευσή του. Το Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε το τριετές πρόγραμμα ειδικότητας πλήρους απασχόλησης στη Στοματική Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία Στόματος του Τομέα Χειρουργικής και Παθολογίας Στόματος, στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το πρόγραμμα αυτό αποφοίτησε με Αριστείο και έλαβε τον τίτλο Master of Science (MSc) στην Στοματική Χειρουργική και Ακτινολογία Στόματος, τον Ιούλιο του 2015. Τον Σεπτέμβριο του 2015, το Οδοντιατρικό Συμβούλιο Κύπρου, τον αναγνώρισε ως Ειδικό Στοματικό Χειρουργό (Specialist Oral Surgeon) εξασφαλίζοντας την κατάταξη του στη Specialist List της Στοματικής Χειρουργικής της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, έχοντας συνεχές ενδιαφέρον για το πεδίο της ειδικότητας της Στοματικής Χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας Στόματος εμβάθυνε σε πλείστα ερευνητικά θέματα και πρωτόκολλα. Σειρά άρθρων και ερευνητικών εργασιών του, δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά και ξένα περιοδικά της ειδικότητας του. Επιπλέον, συμμετείχε με αριθμό ανακοινώσεων και παρουσιάσεων, σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες αποκομίζοντας αρκετές εμπειρίες, διακρίσεις και βραβεία.

 Στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του, δέχεται ασθενείς της ειδικότητας του, η οποία περιλαμβάνει τη χειρουργική παθολογία και την εγχειρητική των νοσημάτων του στόματος που δύναται να αντιμετωπιστούν χειρουργικά στα πλαίσια παροχής της οδοντιατρικής περίθαλψης.

 Η σύγχρονη γνώση και τεχνολογία, επιτρέπει πλέον να επιλέγονται θεραπευτικά πρωτόκολλα και λύσεις με κριτήρια την υψηλή θεραπευτική τους απόδοση (κλινική τεκμηρίωση), αλλά και τον εξορθολογισμό του χρόνου/κόστους της θεραπείας, στοιχείο που στις ιδιαίτερες σημερινές συνθήκες, επηρεάζει όλο και περισσότερο την άσκηση της οδοντιατρικής πράξης.

Βασική αρχή του είναι να έχει μια άψογη επαγγελματική συνεργασία μαζί με τους ασθενείς του, βασισμένη στον αλληλοσεβασμό και εξασφαλίζοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στο δικό τους σχέδιο θεραπείας και στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασθενούς, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς όφελος του.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

64 Βασιλέως Κωνσταντίνου Α',

Petrakis Royal Business Center,

2ος 'Οροφος, Γραφείο 201,

3076 Λεμεσός, Κύπρος

eliadesapostolos@gmail.com

Τηλ: 25256600

Φαξ: 25256602

www.oralcareclinic.com.cy

Χάρτης