Δευτέρα-Τετάρτη 9:00-13:00, 16:00-19:00, Πέμπτη 9:00-13:00, Παρασκευή 9:00-13:00, 16:00-19:00

Κλινική Στοματικής Χειρουργικής & Εμφυτευματολογίας

Δρ. Απόστολος Ν. Ηλιάδης

Ειδικός Στοματικός Χειρουργός & Εμφυτευματολόγος

Συνολική Στοματική Αποκατάσταση

Θεραπείες συνολικής στοματικής αποκατάστασης με κύριο στόχο την ανώδυνη και ατραυματική εμπειρία του ασθενούς.

Περισσότερα

Στοματολογία

Διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση των νόσων του στοματογναθικού συμπλέγματος.

Περισσότερα

Εμφυτευματολογία

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν πρότυπη μέθοδο αντιμετώπισης είτε για μερική είτε για ολική απώλεια δοντιών.

Περισσότερα

Ακτινοδιαγνωστική Στόματος & Γνάθων

Ακτινοδιαγνωστική μελέτη διαφόρων νόσων της στοματογναθικής χώρας συμπεριλαμβανομένων και των διαταραχών της κροταφογναθικής διάρθρωσης/γναθοπροσωπικό πόνο.

Περισσότερα

Τεχνικές Κατευθυνόμενης Οστικής και Ιστικής Αναγέννησης

Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές Κατευθυνόμενης Αναγέννησης με σκοπό την ανάπλαση οστικών και ιστικών ελλειμάτων ή βλαβών του στοματογναθικού συστήματος.

Περισσότερα

Στοματική Χειρουργική

Περιλαμβάνει τη χειρουργική παθολογία και την εγχειρητική των νοσημάτων της στοματικής κοιλότητας (δοντιών, ούλων, γνάθων και στόματος) που δύνανται να αντιμετωπιστούν χειρουργικά στα πλαίσια παροχής της οδοντιατρικής περίθαλψης.

Περισσότερα

Δρ. Απόστολος Ν. Ηλιάδης

Ειδικός Στοματικός Χειρουργός & Εμφυτευματολόγος

 

Σύντομο Βιογραφικό

Τον Σεπτέμβριο του 2005 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας τον Ιούλιο του 2010.

Μετά την αποφοίτηση του, εξάσκησε για δύο χρόνια τη γενική και χειρουργική οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη, πρακτική που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετέπειτα τριετή μετεκπαίδευσή του.

Το Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε το τριετές πρόγραμμα ειδικότητας πλήρους απασχόλησης στη Στοματική Χειρουργική, Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Ακτινολογία Στόματος του Τομέα Χειρουργικής και Παθολογίας Στόματος, στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας με Αριστείο τον Ιούλιο του 2015.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, το Οδοντιατρικό Συμβούλιο Κύπρου, τον αναγνώρισε ως Ειδικό Στοματικό Χειρουργό (Specialist Oral Surgeon) και έκτοτε ιδιωτεύει στο άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του δέχοντας ασθενείς αποκλειστικά της ειδικότητάς του.

Επιπλέον, καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών του μέχρι και σήμερα, έχοντας συνεχές ενδιαφέρον για το πεδίο της ειδικότητας της Στοματικής Χειρουργικής, Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας Στόματος εμβάθυνε σε πλείστα ερευνητικά θέματα και πρωτόκολλα. Σειρά άρθρων και ερευνητικών εργασιών του, δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συμμετείχε με αριθμό ανακοινώσεων και παρουσιάσεων, σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι μέλος της ITI (International Team for Implantology), American Academy of Implant Dentistry και του British Association of Oral Surgeons.

H Κλινική μας

Η Κλινική Στοματικής Φροντίδας είναι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε στον ασθενή μια ολική φροντίδα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές κλινικές μεθόδους που βασίζονται σε τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα.

Η Κλινική Στοματικής Χειρουργικής και Εμφυτευματολογίας του Δρ. Ηλιάδη δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στοματικής φροντίδας, ενσωματώνοντας τις τελευταίες οδοντιατρικές γνώσεις, υλικά, δεξιότητες και τεχνολογία και καθιστώντας την υγεία του ασθενούς ως προτεραιότητα.

Στην Κλινική δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον που προσπαθεί να διαχειριστεί την οδοντιατρική φοβία και τον φόβο από τον οποίο πάσχουν οι περισσότεροι ασθενείς.

Μέσω της κλινικής και ακτινολογικής εξέτασης του ασθενούς, αξιολογούμε τις παθολογικές καταστάσεις του στόματος και των δοντιών και προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο και τεκμηριωμένο θεραπευτικό σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες του/της σε μια υπερσύγχρονη χειρουργική μονάδα η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε την πιο προηγμένη και εξειδικευμένη θεραπεία.

Η Κλινική Στοματικής Φροντίδας προσφέρει στους ασθενείς της σειρά θεραπειών που σχετίζονται με την Οδοντιατρική και Στοματική Χειρουργική και την Εμφυτευματολογία.

Η υψηλή τεχνολογία των ιατρικών μηχανημάτων, η εμπειρία και ειδικότητα και υψηλή κατάρτιση του Δρ. Απόστολου Ηλιάδη κάνει την κλινική Oral Care Clinic τη μοναδική εξειδικευμένη κλινική Στοματικής Χειρουργικής και Ακτινοδιαγνωστικής Στόματος στη Λεμεσό.

Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό:

  • ακτινοδιαγνωστικής όπως η υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης (3D), ψηφιακό πανοραμικό μηχάνημα και ενδοστοματικών ακτινογραφιών,
  • χειρουργικό εξοπλισμό όπως χειρουργική μονάδα σκληρών ιστών, πιεζοχειρουργική μονάδα, μηχάνημα παραγωγής αυξητικών παραγόντων, laser για μαλακούς ιστούς, ηλεκτροτόμο κ.α.

 

Εξοπλισμός

Στοιχεία Επικοινωνίας

64 Βασιλέως Κωνσταντίνου Α',

Petrakis Royal Business Center,

2ος 'Οροφος, Γραφείο 201,

3076 Λεμεσός, Κύπρος

eliadesapostolos@gmail.com

Τηλ: 25256600

Φαξ: 25256602

www.oralcareclinic.com.cy

Χάρτης